‘Winterconcert’ met Muzikale Halluciaties

Dit is geen standaard ‘kerstconcert’, zoals er al zoveel zijn in de drukke decemberweken. Juist iets anders staat centraal: ‘Tussen de Oren – Muzikale Hallucinaties’. Bereid je voor op een middag vol verrassende, mysterieuze, en inspirerende verhalen, gebaseerd op de betoverende muziek die klinkt.

Professionele vertellers van Vertelkring Het Vijfde Seizoen nemen het publiek mee op een reis door verschillende muziekstukken, gespeeld door het orkest van Kunst en Volharding onder leiding van dirigent Sjef de Kort. De prachtige akoestiek en mystiek van de Corneliuskerk hebben zeker een bijdrage aan dit unieke concert. Muziek heeft de kracht om emoties op te roepen en gedachten te beïnvloeden, waarbij diepste gevoelens gevoeld kunnen worden daar waar woorden soms tekortschieten.

Het samengestelde muziekprogramma nodigt eenieder uit om de fantasie de vrije loop te laten en een eigen verhaal te creëren. In een tijd waarin de dagen korter worden en de nachten langer, is er niets fijner dan samen te komen voor warmte, licht, en genegenheid. De magie die deze middag ontstaat, belooft kleine vonkjes in de donkere dagen voor kerst.

Dit is een unieke ervaring in een unieke periode van het jaar, die je echt niet mag missen. Kunst en Volharding verwelkomt je graag op 17 december om 14:00 uur in de H. Corneliuskerk Beuningen. De entree is vrij deze middag, maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom. Laat je betoveren door de klanken en verhalen van ‘Tussen de Oren – Muzikale Hallucinaties’.