Sponsoren

Kunst en Volharding bestaat al meer dan 80 jaar en heeft al die jaren een bijdrage geleverd aan het muzikale leven in Beuningen. Om dit voor te toekomst te behouden kunnen we de hulp van sponsoren en donateurs goed gebruiken. Door sponsorbijdragen kunnen we het kostbare instrumentarium in goede staat houden en indien nodig nieuwe instrumenten aanschaffen. Ook kunnen we door sponsoring investeren in onze muziekopleiding en in het organiseren van concerten en evenementen, waar u en Beuningen dan weer van mee kunnen profiteren.
Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring, waaronder een weergave op onze website. Hieronder volgt een kort overzicht.
– Lid van “De Hoge Noot”
– Adverteren op de beamerpresentatie tijdens eigen concerten
– Adverteren op de website
– Lid van “Vrienden van K&V”
– Adverteren in het verenigingsblad “Opmaat”
Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden, neem dan contact op met onze sponsorcommissie (sponsor@kenvbeuningen.nl).
 • Volg ons op:

 • Aankomende activiteiten

  okt
  12
  za
  2019
  hele dag Play In orkest @ De Lèghe Polder
  Play In orkest @ De Lèghe Polder
  okt 12 hele dag
  Beste musici, Op zaterdag 12 oktober organiseert Muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen, in het kader van haar 85 ste verjaardag, een Play In. Het project, in fanfarezetting, is speciaal voor muzikanten die een blaas-[...]
 • Leden login