Voordelen en leskosten

Waarom zou u of uw kind gebruik maken van muziekles via Muziekvereniging Kunst en Volharding?
Muziekles kan immers ook genoten worden bij een privédocent of muziekschool.
Voor de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan een muziekopleiding via Kunst en Volharding:

 • Los van individuele muzieklessen in theorie en in praktijk, wordt er ook direct al samen gespeeld in een heus orkest. Hierdoor wordt er vanaf het begin geleerd om samen muziek te maken en te luisteren naar elkaar.
 • Leerlingen krijgen een instrument (en toebehoren) in bruikleen, waardoor de muzikant geen duur instrument hoeft aan te schaffen.
 • De kosten voor verzekering en reparatie zijn voor rekening van de vereniging (mits er bij reparatie sprake is van normale slijtage).
 • De vereniging zorgt voor lessen door bevoegde docenten en ter beschikking stelling van muziekpartijen en lesmateriaal.
 • Leerlingen worden betrokken bij allerhande activiteiten van onze vereniging (zoals optredens en concerten, maar ook de jaarlijkse uitjes).

Het is mogelijk om een proefles te nemen op een bepaald instrument. Deze les wordt gratis aangeboden door de muziekvereniging. Als het instrument bevalt, kan er gekeken worden naar de verdere invulling van de lessen en opleiding. Neem hiervoor contact op via leerlingen@kenvbeuningen.nl of het algemene secretariaat van onze vereniging.

Vanuit de muziekvereniging bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor het volgen van muzieklessen:

Blaasinstrumenten:

 • Opstaporkest: Leerlingen (t/m 18 jaar): €12,45 per maand. Hiervoor krijgt de leerling 30 groepslessen per leerjaar (à 60 minuten per les). En uiteraard bovengenoemde voordelen van een muziekopleiding binnen onze vereniging.
 • Leerlingenorkest: Leerlingen (t/m 18 jaar) die individueel muziekles hebben en in een leerlingenorkest spelen. Voor €31,20 per maand krijgen deze leerlingen per leerjaar:
  • 30 groepslessen in orkestvorm à 45 minuten per les
  • 30 individuele muzieklessen à 20 minuten per les
  • En eveneens de bovengenoemde algemene voordelen van het lidmaatschap van onze vereniging.

Slagwerk:

 • Leerlingen krijgen jaarlijks zowel 34 privélessen (à 20 minuten), als groepslessen (à 45 minuten) in een leerling-slagwerkgroep. Dit lidmaatschap bedraagt eveneens €34,20 per maand. Volwassenen betalen voor deelname aan een leerlingenorkest €18,50 per maand. De kosten voor individuele lessen worden per beschikbaar docent bekeken en zijn ook afhankelijk van de duur van de lessen. Heeft u interesse of vragen over de muziekopleiding, dan horen we dat uiteraard graag! U kunt contact met ons opnemen via leerlingen@kenvbeuningen.nl of via ons algemene secretariaat info@kenvbeuningen.nl
 • Volg ons op:

 • Aankomende activiteiten

  mrt
  2
  ma
  2020
  18:45 Cursus blaasinstrument: speel, o... @ S.C.C. De Leghè Polder
  Cursus blaasinstrument: speel, o... @ S.C.C. De Leghè Polder
  mrt 2 @ 18:45 – 19:30
  Cursus blaasinstrument: speel, ontspan en geniet! @ S.C.C. De Leghè Polder
  Altijd al een instrument willen leren spelen, maar is het er nooit van gekomen? Of heb je in een (ver) verleden gespeeld en wil je het wel weer eens oppakken? Muziekvereniging Kunst en Volharding start[...]
  apr
  18
  za
  2020
  10:30 Open Nederlands Slagwerk Kampioe... @ Schaffelaartheater Barneveld
  Open Nederlands Slagwerk Kampioe... @ Schaffelaartheater Barneveld
  apr 18 @ 10:30
  Op 18 april zal onze slagwerkgroep deelnemen aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap. Zij zullen deelnemen met het nummer CrimeTime aan de basisklasse ongestemd. Aanmoedigen mag! Locatie: Schaffelaartheater Barneveld Theaterplein 1, 3772 KX Barneveld Start:[...]
  12:00 Play In orkest @ De Lèghe Polder
  Play In orkest @ De Lèghe Polder
  apr 18 @ 12:00
  Beste musici, Op zaterdag 18 april 2020 organiseert Muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen een Play In. Het project, in fanfarezetting, is speciaal voor muzikanten die een blaas- of slagwerkinstrument bespelen met minimaal een B[...]
 • Leden login