Jeugdconcert

Zondagmiddag 31 maart wordt de rode loper uitgerold en vormt de concertzaal een bioscoop! Een voorstelling voor jong en oud waar genoeg te zien en te horen is. De leerlingen van Muziekvereniging Kunst en Volharding brengen samen met de dansers van dansschool Confidans bekende soundtracks tot leven. Onder leiding van Mieke van Bracht, René van Lokven en Sharon Vas hoort u onder meer de herkenbare klanken uit Star Wars, The Avengers en The Sound of Music.
Kom samen genieten van deze bijzondere samenwerking tussen jeugdige muzikanten en dansers en kijk of ook deze film een Oscar verdient. Dan zit ook ú zometeen tot aan de aftiteling op het puntje van uw stoel!
Het concert vindt plaats in S.C.C. De Lèghe Polder van 14:00-16:00 uur. De zaal gaat om 13:30 uur open. Kaarten zijn te koop aan de deur voor €5,00 per stuk, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

 • Volg ons op:

 • Aankomende activiteiten

  okt
  12
  za
  2019
  hele dag Play In orkest @ De Lèghe Polder
  Play In orkest @ De Lèghe Polder
  okt 12 hele dag
  Beste musici, Op zaterdag 12 oktober organiseert Muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen, in het kader van haar 85 ste verjaardag, een Play In. Het project, in fanfarezetting, is speciaal voor muzikanten die een blaas-[...]
 • Leden login