Commissie opleiding en jeugd

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Er zijn diverse projecten opgestart op de basisscholen in Beuningen. Zo komen kinderen in aanraking met blaasinstrumenten en slagwerk. Zij leren samen muziek te maken. Naast het opleiden van jeugdleden via schoolprojecten, kan er kan ook privéles georganiseerd worden. Ook voor volwassenen. Een goede muziekopleiding is een belangrijke basis, daarom steken wij veel energie en tijd in het ontwikkelen en onderhouden van een gedegen opleiding binnen onze vereniging, in samenwerking met diverse partijen in Beuningen.
De commissie opleiding en jeugd zorgt voor de opstart en coördinatie van deze muziekopleiding. Tevens houdt zij contact met ouders en docenten en organiseert zij verschillende muzikale activiteiten voor de leerlingen.
De muziekcommissie bestaat op dit moment uit Mieke van Bracht-Heinen en Simone van Gelder-Awater

 • Volg ons op:

 • Aankomende activiteiten

  okt
  12
  za
  2019
  hele dag Play In orkest @ De Lèghe Polder
  Play In orkest @ De Lèghe Polder
  okt 12 hele dag
  Beste musici, Op zaterdag 12 oktober organiseert Muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen, in het kader van haar 85 ste verjaardag, een Play In. Het project, in fanfarezetting, is speciaal voor muzikanten die een blaas-[...]
 • Leden login