Het nieuwe muziekjaar 2019-2020 gaat binnenkort beginnen!

Heb je interesse om een muziekinstrument te gaan spelen? Dan kun je bij ons terecht voor privélessen en gezamenlijke repetities. Er worden lessen gegeven in slagwerk en op blaasintrument (bugel, trompet, hoorn, trombone en saxofoon). Het lesjaar begint in de week van 2 september.

Beginnende leerlingen op slagwerk kunnen het gehele jaar door starten met muzieklessen. De jeugdslagwerkgroep, voor leerlingen met al enige ervaring, start op dinsdag 3 september.
Voor beginnende leerlingen op een blaasinstrument start het Opstaporkest op donderdag 19 september. Opgeven voor het opstaporkest kan tot 31 augustus aanstaande door een e-mail te sturen naar leerlingen@kenvbeuningen.nl.
Leerlingen met al enige ervaring op een blaasinstrument kunnen terecht in het Leerlingenorkest dat op maandagavond repeteert, zij starten al op 2 september.
Ook volwassenen die een instrument willen leren spelen kunnen bij ons terecht. Via bovenstaand e-mailadres is meer informatie te verkrijgen over alle mogelijkheden.

Heb je al meer ervaring als muzikant en ben je ge√Įnteresseerd om aan te sluiten bij onze volwassenen slagwerkgroep of fanfareorkest? Neem dan vrijblijvend contact op met het secretariaat: info@kenvbeuningen.nl.
Het orkest begint op 19 augustus met hun repetities, de slagwerkgroep op 20 augustus.

  • Volg ons op:

  • Aankomende activiteiten

    Geen activiteiten.

  • Leden login